Gaziantepspor Osmanlıspor'u kendi evinde 3 golle yıktı

Sahasında Osmanlıspor’u konuk eden Gaziantepspor, mücadelen 3-1 galip ayrılarak rakibine üst üste ikinci mağlubiyetini tattırdı. Gaziantepspor’un golleri İlhan Parlak, Davy Angan ve Vrsajevic’ten (kendi kalesine) gelirken, Osmanlıspor’un tek sayısını Aminu Umar kaydetti.

Yayınlanma: 29.10.2016 - 15:33
Abone Ol google-news

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ilk maçında seyirciler, oldukça tempolu, heyecan dolu, bol pozisyonlu bir maç seyretti. Savunma ağırlıklı oynayan ve hızlı hucümlarla gol arayan iki ekibin mücadelesinin, daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçmesi bekleniyordu. Ancak genel beklentinin aksine hızlı ve tepolu bir oyun ortaya koyan Gaziantepspor ve Osmanlıspor, taraftarlara keyifli bir öğleden sonra yaşattı.

Sezonu erken açan ve oynadığı futbolla göz dolduran Osmanlıspor, maçın başında öne geçmeyi başardı. Ancak oyunu hızlı hücumla etkili olabilecek düzene getiren Osmanlıspor, gol avantajını iki dakika içinde kaybedince, istediği fırsatları bulamadı. İlk yarı berabere sonuçlanırken, iki takımdan Gaziantepspor’un rakibine oranla daha etkili olduğu gözlendi.

İkinci yarı başlar başlamaz bu kez Gaziantepspor öne geçerek maçın kalan bölümünde çok sevdiği hızlı hücumları yapabilecek fırsatı yakaladı. Skor avantajını rakibi gibi hemen kaybetmeyen ev sahibi ekip, kaleci Itandje’ın başarılı performansı sayesinde oyunu uzun süre istediği gibi yönlendirdi. Etkili ataklar gerçekleştirmeye başlayan Gaziantepspor, yakaladığı pek çok pozisyondan sadece bir tanesini daha değerlendirerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Musa Çağıran’ın kırmızı kart görmesi ile iyice oyundan düşen Osmanlıspor, uzun bir aranın ardından ilk deplasman mağlubiyetini almış oldu.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Hakem Barış Şimşek’in düdüğüyle karşılaşma başlıyor.
10' GOOOOL! Osmanlıspor, Aminu Umar’ın golüyle öne geçiyor. Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında orta yuvarlağın içinde Badou Ndiaye müthiş bir pasla savunmanın arkasına Aminu Umar’ı topla buluşturuyor. Aminu Umar, topla birlikte ceza alanı içine girdikten sonra sol ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ve topu ağlara gönderiyor.
12' GOOOOL! Gaziantepspor, İlhan Parlak’ın golüyle kısa sürede maçta eşitliği sağlıyor. Davy Angan’ın şutunda savunmadan dönen topu önünde bulan İlhan Parlak ceza alanı içinde sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu kaleci Hakan Arıkan’ın sağından filelerle buluşturuyor.
34' Gaziantepspor’da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Anton Putsila, Muhammed Ildiz’in yerine oyuna dahil oluyor.
45' Hakem Barış Şimşek’in düdüğüyle karşılıklı atılan gollerle ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona eriyor.
46' Osmanlıspor’da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Raul Rusescu, Pierre Webo’nun yerine oyuna dahil oluyor.
46' Hakem Barış Şimşek’in düdüğüyle ikinci yarı başlıyor.
49' GOOOOL! Gaziantepspor, Davy Angan’ın golüyle maçta 2-1 öne geçiyor. Mohammed Fatau’nun uzun pası sonrasında sağ çaprazdan ceza alanı içine giren Davy Angan yerden vuruşunu yapıyor ve kaleci Hakan Arıkan’ın sağından topu filelerle buluşturuyor.
50' Musa Çağıran, Mohammed Fatau’ya orta alanda yaptığı sert faulün ardından sarı kart görüyor.
52' Hızlı gelişen Osmanlıspor atağını Badou Ndiaye’yi düşürerek durduran Elyasa Süme, hakem Barış Şimşek’ten sarı kart görüyor.
56' Osmanlıspor’da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Erdal Kılıçaslan, Adrien Regattin’in yerine oyuna dahil oluyor.
65' Gaziantepspor’da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Evans Kangwa’ın yerine Daniel Larsson oyuna dahil oluyor.
73' Adam Maher, Tiago Pinto’nun yerine oyuna dahil oluyor ve Osmanlıspor maçtaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanmış oluyor.
75' GOOOOL! Gaziantepspor, Avdija Vrsajevic’in kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye çıkarıyor. İlhan Parlak, sağ kanatta Numan Çürüksu’dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine giriyor. İlhan’ın yerden şutunda yan direkten dönen top Avdija Vrsajevic’e çarparak ağlarla buluşuyor.
77' Osmanlıspor maçta 10 kişi kalıyor! Kendisine faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Barış Şimşek’e itiraz eden Musa Çağıran ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakıyor.
78' Gaziantepspor’da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Davy Angan’ın yerine Emre Nefiz oyuna dahil oluyor.
86' Rakibini engellediği gerekçesiyle hakem Barış Şimşek, Avdija Vrsajevic’e sarı kartını çıkarıyor.
90' Barış Şimşek’in son düdüğü ile mücadele 3-1 sona eriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler