Galatasaray'da Muslera sıkıntısı

Uruguaylı eldivenin, yazın Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nın ardından Galatasaray ile masaya oturmak istediği belirtildi

Yayınlanma: 19.04.2014 - 10:14
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Fernando Muslera bilmecesi. Uruguaylı eldivenin kendisine önerilen yeni protokolü bir türlü imzalamaması kafa karıştırdı. İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın devre arasında yeniden anlaştıklarını söylediği Muslera’nın imzasının gecikmesi iddiaları da beraberinde getirdi.

Buna göre Cim-Bom’un 27 yaşındaki başarılı eldiveni, imzasını Dünya Kupası’ndan sonraya bıraktı. Galatasaray’dan 2 milyon euro alan ve 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı eldivenin, yazın Brezilya’da yapılacak Dünya Kupası’nın ardından sarı-kırmızılılarla masaya oturmak istediği belirtildi.

Muslera’nın buradaki performansı ile Avrupa’nın önde gelen takımlarının dikkatini çekme arzusunda olduğu ifade edildi. Burak’la olan sözleşmeyi 2019’a uzatan, Selçuk’la büyük oranda anlaşan ama henüz işi resmiyete dökmeyen sarı-kırmızılıların, Muslera konusunda ise istediği imzayı attıramadığı ifade edildi.

Uruguaylı’nın Dünya Kupası’nda başarılı bir performans sergilemesi halinde İngiltere ve İspanya gibi ülkelerin önemli takımlarına transfer olacağı kaygısını taşıyan sarı-kırmızılıların bu senaryoya da kendisini hazırladığı kaydedildi.

Sabri sınırda!

Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu’nun kaderi ise kendi ellerinde... 2012’de yapılan protokole göre sözleşmesinde “2014-2015 sezonunda uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır” maddesi bulunan tecrübeli futbolcu şu ana kadar 25 resmi müsabakada görev aldı. Bursa ile yapılan kupa maçında mükemmel bir oyun sergileyen Sabri’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması için kalan 5 haftada takımda yer alması gerekiyor. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler