Fenerbahçe o futbolcu için Aykut Kocaman'a söz verdi

Atiker Konyaspor, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’den Aatif’ı resmen istemişti. Sarı-Lacivertliler’in yanıtı gecikmedi. Faslı yıldız için kararı transfer politikasına vereceklerini ileten yönetimin Konya’ya öncelik sözü verdiği öğrenildi.

Yayınlanma: 11.11.2016 - 11:12
Abone Ol google-news

Aykut Kocaman yönetiminde sezonun ikinci yarısına çok daha güçlü bir takımla girmek isteyen Atiker Konyaspor’da gündeme gelen en flaş isim Aatif’ti.

Geçtiğimiz günlerde basın sözcüsü Erhan Gökmen’in direkt olarak, “Aatif’i Fenerbahçe’den istedik. Takımımızda görmek istediğimiz bir isim” açıklmasının ardından gözler Fenerbahçe’nin vereceği karara çevrildi.

Sarı-Lacivertli takımda son iki maçta teknik direktör Advocaat tarafından şans bulan ve 2 gol, 1 asistlik performansıyla göz dolduran 29 yaşındaki futbolcu hakkında Konya’ya verilen cevap ortaya çıktı.

Buna göre oyuncunun yükselen formunu değerlendiren Fenerbahçe yönetimi, şimdilik Konya’nın teklifini beklemeye aldı.



Transfer yaparsa...

Aatif’in mevkiisine transfer yapmayı planladığı öğrenilen Kanarya’nın, istediği takviyeyi yapması durumunda Konya’ya onay vereceği kaydedildi. Bunun için de Yeşil-Beyazlı takımdan 1 aylık süre istediği kaydedilen Fenerbahçe’nin, önceliği Konyaspor’a verdiği bildirildi.

(Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler