Rıdvan Dilmen: Kimse boşuna ağlamasın

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında zirvenin iki takımı Başakşehir ve Beşiktaş, Vodafone Arena'da kozlarını paylaştı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. NTV Spor yorumcusu Dilmen maç sonunda değerlendirmelerde bulund.

Yayınlanma: 26.11.2016 - 21:30
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçını değerlendirdi. Dilmen'in yorumları şu şekilde:

"Abdullah Avcı Beşiktaş - Benfica maçına 5 yardımcısıyla birlikte gitti. Benfica'dan çalmış. Yanlış anlaşılma olarak söylemiyor. 'Önde baskı, alan daraltma, kaybedersem kaybederim demiş."
 
"Emre Belözoğlu tahmin ediyorum sıfır pas hatasıyla oynadı ve çıktı. Emre çıkınca Beşiktaş'ın baskısı arttı. Medipol Başakşehir ve Avcı'yı tebrik ediyorum. Mike Tyson, nasıl biliriz; aman der, 2-3 raunt bekler. Beşiktaş, Tyson, kendi silahıyla vuran bir Başakşehir ile karşılaştı."
 
"13 dakika boyunca Başakşehir kalecisi Volkan'ı göremedim. Kontra atağa 5 kişi çıkıyorlar. Oğuzhan çok iyiydi bugün... Sezonun en iyi maçlarından birini oynadı."
 
"Başakşehir'de Emre Belözoğlu oyundan çıkınca işler değişti. Emre inanılmaz top oynadı bir orta saha bundan iyi oynamaz. Beşiktaş 30 ile 75 arası kontra tehlikesini azalttı. Hatta hiç kontra yemedi neredeyse..."
 
"Oğuzhan ve Atiba sık sık yer değiştirdi. Atiba ve Gökhan ikilisi Beşiktaş'a fazla kalıyor. Benfica'ya karşı öyle olmuyor ama Süper Lig için bu böyle..."
 
"Cüneyt Çakır'a çok yükleniliyor. Bu pozisyon faul bence... Ben ikinci tekrarda gördüm. Oğuzhan düşerken elini kaldırıyor bana bir şey oldu diyor."
 
"Kimse boşuna ağlamasın ne Şenol Güneş ne Advocaat... Bu fikstürü kimse bilmiyor mu? Benden senden iyi biliyorlar. Avrupa Kupası oynayan takımların teknik direktörüleri bunu konuşmayacak. Medipol Başakeşhir Avrupa'dan elendi maç maç gidiyorlar. Şampiyonluktan koparlarsa kadro derinliği olmadığından... "


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler