Beşiktaş'ta Gökhan Gönül kararı... Derbi kadrosu belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Beşiktaş'ın derbi kadrosu belli oldu

Yayınlanma: 30.11.2016 - 13:34
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Şenol Güneş, derbide sahaya çıkartacağı kadroyu büyük ölçüde belirlemiş durumda.Dün akşam oynanan Darıca Gençlerbirliği maçına as oyuncuları götürmeyerek Fenerbahçe kadrosunun sinyallerini veren tecrübeli teknik adamın, Medipol Başakşehir maçından iki değişiklik ile derbiye çıkması bekleniyor.

TOSİC VE TOLGAY ARSLAN İLK ONBİRE DÖNÜYOR

Sakatlığını atlatan ve takım antrenmanlarına katılan Tosic'i tekrar ilk onbire koyacak olan Güneş, merakla beklenen sağbek pozisyonunda Andreas Beck'e görev verecek. Bu sezon Fenerbahçe'den transfer edilen ve istediği formu bir türlü yakalayamayan Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe taraftarından gelecek tepkilerden olumsuz etkileneceğini düşünen Güneş, Milli sağbeki kulübede oturtacak.
Şenol Güneş kaleyi her zamanki gibi Fabricio'ya teslim ederken, defans dörtlüsünü Beck - Marcelo - Tosic ve Adriano'dan oluşturacak.

M. Başakşehir maçına Atiba'nın yanında Gökhan İnler ile başlayan ancak devrede Tolgay Arslan ile değiştiren Güneş, orta üçlüyü Atiba - Oğuzhan ve Tolgay Arslan ile kurup Oğuzhan ve Tolgay'ı değişmeli olarak hem 8 hem 10 numarada kullanacak.
Bu sezon Beşiktaş kanatlarını taşıyan isim olarak göze çarpan ve futbolunun zirvesini yaşayan Ricardo Quaresma ise maça sağ kanatta başlayıp oyun içerisinde hem sol hem sağ kanatta değişmeli oynayarak, forvet hattını beslemeye çalışacak.
Teknik direktör Şenol Güneş forvet hattını ise yine Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'dan oluşturacak.

Sezon başından bu yana tüm maçlarda hem sol forvet hem de santrafor olarak görev yapan ve 5'i penaltıdan olmak üzere 7 gol atan Cenk Tosun, Fenerbahçe karşısına sol önde başlayıp ataklarda Aboubakar'ın destekçisi olarak ceza sahasına girecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler