Şok iddia: Gökhan Töre'nin futbol hayatı bitebilir!

Sezon başında West Ham'a kiralanan ve devre arasında Beşiktaş'a dönebileceği konuşulan Gökhan Töre hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan milli oyuncunun kariyerinin bitebileceği öne sürüldü.

Yayınlanma: 10.12.2016 - 11:27
Abone Ol google-news

 Sezon başında West Ham'a kiralanan ve devre arasında Beşiktaş'a dönebileceği konuşulan Gökhan Töre için sıkıntılı bir haber geldi.

Habertürk'ün iddiasına göre, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan Gökhan Töre'nin hem kas yırtıkları, hem de dizindeki kıkırdaklarda sorun olduğu ortaya çıktı.

Özellikle kıkırdak probleminin sakatlığın çok uzamasında etkili olduğu hatta zaman zaman futbolcuların kariyerlerini bitirme noktasına getirecek ciddiyet taşıdığı ifade edildi.

Beşiktaş yönetimi, bu gelişmelerin ardından Gökhan Töre harekatını dondurma kararı aldı.

GÖKHAN TÖRE DE DÖNMEK İSTEMİYOR

 Öte yandan İngiliz medyasında sık sık devre arasında Beşiktaş'a döneceği konuşulan Gökhan Töre'nin Türkiye'ye dönmek istemediği öğrenildi.

West Ham'da kendini kanıtlamak isteyen ve İngiltere’de kalmak isteyen milli futbolcunun, başkan Fikret Orman ile Londra’da birkaç kez buluştuğu fakat bu konuyu açmadığı ve transfer konuşulmadığı ifade edildi. Gökhan Töre, sezon bitene kadar West Ham'da top koşturmak istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler