Vodafone Arena'nın efendisi!

Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u Vodafone Arena'da ağırlayan Beşiktaş, Cenk Tosun'un attığı penaltı golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Siyah - Beyazlılar bu galibiyetle Arena'da yenilmeme serisini 19 maça çıkardı.

Yayınlanma: 10.12.2016 - 20:44
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-1 mağlup ederek, hafta içinde Dinamo Kiev karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrası moral buldu.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta Beşiktaş, 52. dakikada Gökhan Gönül'ün düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçti.

65. dakikada ise Oğuzhan Özyakup ceza sahası içinde Merter'in müdahalesiyle yerde kalınca Bülent Yıldırım, ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Cenk Tosun, bu atışta da düzgün bir vuruş yaparak Harun'u avladı ve fark ikiye çıktı.

Bursaspor, 90+1'de Emre Taşdemir'in golüyle farkı bire indirse de bu gol konuk ekip için teselliden öteye gitmedi ve 90 dakika sonunda üç puan Beşiktaş'ın oldu.

Öte yandan Beşiktaş'ta Marcelo Guedes, 45. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Bursaspor'da ise yedek kulübesindeki Sercan Yıldırım, 90+3'te Bülent Yıldırım'a yaptığı itiraz sonrasında kırmızı kart gördü.

Beşiktaş bu galibiyetle 32 puana yükselerek Medipol Başakşehir ile puanını eşitlerken, Bursaspor ise 24 puanda kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler