Selçuk İnan: Elim ayağım boşaldı!

Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın başında bir polis memurunu yanına alarak Sarı - Kırmızılı taraftara koşan Selçuk İnan o anları anlattı.

Yayınlanma: 11.12.2016 - 21:43
Abone Ol google-news

İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle birlik mesajı vermek isteyen Selçuk İnan Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadan önce bir polis memuruyla tribünle gitmişti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Selçuk o anları anlattı:

  • "Futbol konuşmak anlamsız ve manasız bugün. Zihinsel açıdan çok kötü hazırlandık maça yaşanan olaylar nedeniyle ama düdük çalınca işimizi yapmaya çalıştık. İhtiyacımız olan bir galibiyeti almak için uğraştık. Onun dışında gerçekten çok üzgündük bazen söyleyecek söz bulamazsınız ben de o durumdayım. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum tüm takım adına. Yine her zaman temenni ediyoruz böyle şeyler yaşanmaz bir daha söylenecek çok fazla bir şey yok.

"NE YAPSANIZ BOŞ ASLINDA AMA..."

  • Taraftarlamız böyle bir şey istedi maçtan önce çağırdılar. Benim de elim ayağım boşaldı, gidemedim oraya kadar zamanın nasıl geçtiğini de anlamadım ne yapsanız boş aslında ama böyle bir şey yaptık. Oraya gidene kadar olan o mesafe hayatımın en uzun mesafesi olabilirdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler