Riekerink, Osmanlıspor yönetimine yüklendi!

Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink, karşılaşma öncesi Osmanlıspor yönetiminin kendilerine antrenman yapmasına izin vermediğini açıkladı.

Yayınlanma: 18.12.2016 - 21:44
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Osmanlıspor beraberliğinin ardından hedefinde rakip takım yönetimi vardı.

Maç sonu Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Hollandalı, "Bütün takımların saha şartlarının aynı veya iyi şekilde olması gerekiyor. Bunu sezon başında da söyledim. Çok olağandışı bir durum yaşadık. Dün antrenman için sahayı istedik. Dün reddettiler" ifadeleriyle takımının saha şartlarına hazır olmamasını rakip takımın tavrına bağladı.

"Bütün takımı gördünüz krampon değişmek zorunda kaldılar. Farklı bir mentalite ile oynamak zorunda kaldık" diyerek sözlerine devam eden Riekerink, "Serdar Aziz'in sakatlığının da zeminden kaynaklandığını düşünüyorum. Bütün takımımı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım vardı" sözleriyle takımının olumsuz şartlara rağmen puan getiren çabasını öne çıkardı.

Hollandalı teknik direktörün yönetimindeki Galatasaray bu beraberlik sonrası 30 puanla ligin zirvesindeki Başakşehir'den 5 puan uzakta bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler