Beşiktaş eksik çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, 27 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 25.04.2014 - 15:03
Abone Ol google-news

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi. Isınma hareketlerinin ardından yarım sahada el, kafa ve ayakla pas ve şut çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcuların, oynanan taktik maçla antrenmanı tamamladığı aktarıldı.

Tedavisi süren Manuel Fernandes ve Ersan Adem Gülüm ile 19 Yaş Altı Milli Takım'da sakatlanan ve sağ dizinde darbeye bağlı zorlanma tespit edilen Muhammed Demirci'nin antrenmana katılmadığı kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı'nın salonda, Tomas Sivok'un ise sahada bireysel çalışma yaptığı, Ömer Şişmanoğlu, Jermaine Jones, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre'nin takımla çalıştığı vurgulandı.

Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak siyah-beyazlılar, öğleden sonra özel uçakla Sivas'a gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler