Taraftarlardan bir kilometrelik kuyruk

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor ile sahasında oynayacağı ve cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği maçın davetiye dağıtımına sabah başlandı.

Yayınlanma: 26.04.2014 - 14:21
Abone Ol google-news

Davetiye dağıtımının yapıldığı yerlerden Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştu. Yaklaşık 1 km uzayan kuyrukta saatlerce bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonluk maçı gözüyle baktıkları Rize karşılaşması için çok heyecanlı olduklarını ve pazar günü şampiyonluğu ilan ederek kutlama yapmak istediklerini söylediler.

BİR KİLOMETRELİK DEV KUYRUK - FOTO GALERİ

DAVETİYELER TÜKENDİ

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı ve cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği Çaykur Rizespor maçı için dağıtılan davetiyeler tükendi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin, kadın ve çocuk taraftarlarımıza oynayacağı Çaykur Rizespor maçının biletleri tükendi. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Sabah erken saatlerde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki dağıtım noktalarında kuyruğa giren taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle, normalde öğle saatlerinde başlaması planlanan dağıtım saat 10.00'a alındı. Stat çevresinde uzun kuyruklar oluşturan sarı-lacivertli taraftarlar, biletleri 2,5 saat içinde tüketirken, dağıtımın sona erdiği duyurulmasına rağmen, taraftarlar kuyruktan ayrılmadı. Bu sırada kuyruğa yeni taraftarların eklendiği görüldü.

Bu arada, 50 bini aşkın biletin dağıtıldığı öğrenilen Çaykur Rizespor karşılaşması, daha önce 41 bin davetiyenin verildiği ve ilk kez kadın ve çocuklar önünde oynanan Manisaspor maçını da geride bıraktı.

Ayrıca, stattaki dağıtım noktasının yanı sıra İstanbul'daki çeşitli Fenerium'larda da dağıtım yapıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler