Bedava biletler karaborsaya düştü

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk maçına çıkacak lider Fenerbahçe'de, taraftarlar akşamki mücadeleyi büyük bir heyecanla bekliyor.

Yayınlanma: 27.04.2014 - 15:33
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği karşılaşma öncesi Kadıköy'de coşku artıyor. Kadın ve çocuk taraftarlar öğle saatlerinden itibaren stat çevresinde kalabalıklar oluştururken, maçı tribünden izleyemeyecek erkek taraftarlar ise mücadeleyi televizyondan takip etmek üzere çeşitli mekanlarda yer tutmaya başladı.

Şampiyonluk halinde kutlamalarının merkezi olacak Bağdat Caddesi, sarı-lacivert bayraklarla donatıldı. Bazı taraftarlar tribünlerde açmak üzere hazırladıkları dövizleri ellerinde taşıdı.

- Bedava davetiyeler karaborsada

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çevresinde çok sayıda kadın ve çocuk taraftar maç davetiyesi bulabilme çabası içinde.

Dün dağıtımına başlanıp kısa sürede tükenen davetiyelerden alamayıp bir umutla stat çevresine gelen çok sayıda kadın ve çocuk taraftar, diğer taraftarlara fazla davetiyeleri olup olmadığını sordu.

Kadın ve çocuk taraftarlara bedava dağıtılan davetiyeler karaborsada 50 lira ve üzerinde satılıyor.

Kadın taraftarlardan oluşan bir grup bir ara stat önünde tezahürat yaparak, bilet taleplerini dile getirdiler.

Bu arada maç için çok sayıda kadın taraftar grubu şehir dışından araçlarla İstanbul'a geldi.

- Taraftarlar mevlit okuttu

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyemeyecek erkek taraftarlar Kızıltoprak'taki Zühtüpaşa Camisi'nde bugüne kadar vefat eden "tribün emekçileri" adına mevlit okuttu.

Caminin ön kısmına Fenerbahçe bayrakları asılırken, çok sayıda taraftar mevlide katılıp vefat eden taraftarlar için dualar okudu.(AA)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler