Hakemden teröre destek paylaşımı: Noel baba hep hediye getirecek değil ya

Kütahya il hakemi Süleyman Belli, İstanbul Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'ya yapılan terör saldırısı sonrası skandal bir paylaşımda bulundu.

Yayınlanma: 01.01.2017 - 21:45
Abone Ol google-news

<video:653905>

 İstanbul’un Ortaköy semtindeki eğlence kulübüne yönelik önceki gece yapılan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra, sosyal medya sitelerinde nefret söylemlerinde bulunanlar büyük tepki çekti.

Sosyal medya sitelerinde, eğlence mekanı olması nedeniyle terör saldırısına sevinen kişilerden birinin de lisanslı Kütahya Bölgesi hakemi Süleyman Belli olduğu ortaya çıktı. İl Hakemi olan Belli, terör saldırısı sonrası Facebook sayfasından, “Noldu noel babanız hep hediye getirecek değil ya. İçtiğiniz rakı, biralar belki öbür tarafta şefaatçiniz olur dermişim avucunuzu yalayın” şeklinde bir yorum yazdı. Belli’nin yazdığı yorum sabah saatlerine kadar kişisel sayfasında kalırken, sonrasında gelen yoğun tepkiler nedeniyle paylaşımını sildi.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, İstanbul'da gece kulübüne yapılan terör saldırısının ardından sosyal medyada bulunduğu paylaşımlar nedeniyle Kütahya ili hakemi Süleyman Belli'yi Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada hakem Belli'nin disiplin kuruluna sevk edildiği belirtilerek, "İl hakemi Süleyman Belli'nin 'sosyal paylaşım sitesinde milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı yazı, yorum ve paylaşımlarda bulunması' nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 38/a. maddesi uyarınca 02.01.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak AFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadesi kullanıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler