Lazerli taraftara bir yıl maç yasak

Galatasaray-Beşiktaş maçında lazer tutan, Lig TV tarafından da görüntülenince gündeme oturan taraftar hakkında karar verildi.

Yayınlanma: 28.04.2014 - 10:14
Abone Ol google-news

Türk Telekom Arena Stadı’nda gerçekleşen Galatasaray-Beşiktaş maçının 37-38 dakikası oynanırken meydana gelen penaltı pozisyonunda Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’in gözüne lazer ışığı tuttuğu iddia edilen bir şirkette yönetici olan Mehmet D. Gözaltına alınmıştı. Mehmet D. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık Mehmet D. Hakkında takipsizlik kararı verdi.

Kararda kaleci Tolga Zengin’in savcılık ifadesinde olay nedeniyle yaralanmadığını, herhangi bir zarar görmediğini ve bu nedenle şikayetçi olmadığını söylediği ifade edildi. Kararda Zengin’in şikayetçi olmaması nedeniyle Mehmet D. Hakkında “yaralama” suçundan takipsizlik verildiği ancak 6222 sayılı sporda şiddeti önleme kanuna muhalefet suçundan hakkında 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men ve 100 lira para cezası verildiği anlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler