Fikret Orman'ın sabrı taştı

Beşiktaş taraftarı, Sivas deplasmanı dönüşünde Başkan Fikret Orman ve takımı protestoyla karşıladı, bu durum Orman’ı rahatsız etti. Siyah-beyazlıların başkanı, ligin bitiminin hemen ardından takımı bu duruma düşürenlerden hesap soracak.

Yayınlanma: 29.04.2014 - 03:12
Abone Ol google-news

Sivasspor yenilgisi, Beşiktaş’ta bardağı taşırdı, siyah-beyazlı taraftar, özellikle Başkan Fikret Orman ve “gece kuşu” futbolcuları protesto etti.

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yolunda ikinciliğin ne kadar kıymetli olduğunu bilen taraftarlar, bu kadar önemli bir dönemeçte yapılan hatalara isyan ederek, yönetim ve futbolcuları topa tuttu. Önce Gökhan Töre ve diğer oyuncuların gece kulübündeki vukuatları, ardından Başkan Fikret Orman’ın, Fenerbahçe’nin cezasının kaldırılması ya da ertelenmesi yolundaki söylemlerini hazmedemeyen siyah-beyazlılar, 3-0’lık hezimet sonrasında havalimanında kafileyi protestolarla karşıladı.

Kutlayamadı

İkinciliğin kaybedileceği endişesini taşıyan Beşiktaş taraftarının Masquerade ve Reina gibi iki ünlü gece kulübünün yol tarifini yapması da büyük ironiydi. Takım otobüsünü yumurta ve bozuk para yağmuruna tutan siyah-beyazlılar, Fikret Orman ve kafileye Fenerbahçe bayrağı uzattı. Bu arada, şampiyonluk öncesinde Fenerbahçe lehine yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki alan Fikret Orman ve yönetiminin, şampiyonluk için sarı-lacivertlileri tebrik etmemesi ise manidar bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise hesap sormak için sezon sonunu bekliyor. Taraftarın hem takıma hem de kendisine gösterilen tepkiye çok sinirlenen Orman’ın, kendisini bu duruma getiren herkesten ligin bitişinden sonraki ilk gün olan 19 Mayıs’ta hesap soracağı ortaya çıktı.
Beşiktaş’ın yediği ikinci golden sonra stadı terk ederek uzun süre kimseyle konuşmayan ve futbolcularla göz göze gelmek istemeyen Orman, ligin bitiminde takım kaçıncı olursa olsun radikal kararlar alacak.

Futbolcuların gece gezmelerinin de hesabını futbolu yönetenlere soracak olan Fikret Orman’ın, özellikle Dany transferinden çok rahatsız olduğu ortaya çıktı. Başkan, yeni sezonda ilk olarak kadro dışı kalan futbolcuların affedilmesini sağlayacak. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler