Trabzonspor, ikinci yarıya 3 puanla başladı

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçı nefesleri kesti Trabzonspor, Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Maçta tempo ve heyecan hiç düşmedi. Bordo-mavililere galibiyeti 1 gol-1 asistle oynayan Yusuf Yazıcı getirdi. Trabzonspor'da N'Doye kırmızı kart gördü.

Yayınlanma: 13.01.2017 - 22:51
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Bursaspor ile Trabzonspor izleyenlere harika bir gösterdi sundu. Timsah Arena’daki mücadeleyi bordo-mavili takım 42 dakika 10 kişi oynasa da 2-1 kazanmayı başardı.

Maçın 12. dakikasında Trabzonspor genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan ceza sahasına doldurulan taç atışında oluşan karambolde Bursaspor savunması topu uzaklaştıramayınca, Yusuf altıpas içerisinden vuruşunu yaparak golünü attı.

Golden sonra bordo-mavili takımın Bursaspor karşısındaki iyi futbolu devam etti. Yeşil-beyazlılar orta sahayı geçmekte zorlandığı dakikalarda kalesinde 2. golü gördü. Bursaspor stoperi Ertuğrul’un golü önlediği pozisyonda korner kazanan Trabzonspor, Yusuf’un ortası ve Uğur Demirok’un kafa vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi.

HAMZAOĞLU TRİBÜNE!

Verilen taç atışı kararı sonrasında Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu adeta çıldırdı! Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile kısa bir süre konuşan Hamzaoğlu ardından tribüne gönderildi.

BURSASPOR ARADIĞINI BULDU!

Bursaspor soyunma odasına farkı indirmek için ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda golü buldu! Merter’in ortasında Kubilay ilk pozisyonda kaleci Onur’u geçemedi, önüne seken topta şutunu çeken genç golcü skoru 2-1 yapan golü attı. Bursaspor umutlandı.

İKİNCİ YARI KIRMIZI KARTLA BAŞLADI!

Hava topu mücadelesinde Erdem’e dirsekle müdahale eden N’Doye ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Trabzon 10 kişi!

BATALLA GOLÜ KAÇIRDI!

Yusuf Yazıcı’nın geri pasında Batalla araya girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı, Onur açıyı kapattı, Batalla topu sağına çekip vurdu ama Onur topu çelmeyi başardı. Bursaspor ikramı değerlendiremedi!

OLCAY FARKI ARTTIRAMADI

Trabzonspor Onazi’yle karşı karşıya kaldı, pasını Olcay’a aktardı, Olcay soldan ceza sahasına girdi, karşı karşıya pozisyonda şutunu attı ama top yandan auta gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler