Osmanlıspor - Beşiktaş maçı sonrası Quaresma'dan açıklama

Beşiktaş'ın dün akşam Osmanlıspor'u deplasmanda 2-0 yendiği karşılaşmada oyundan çıktıktan sonra eldivenlerini sinirli bir şekilde atan Quaresma hareketinin yanlış olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Yayınlanma: 17.01.2017 - 13:59
Abone Ol google-news

 

Instagram hesabından teknik direktör Şenol Güneş ile olan bir fotoğrafını paylaşan Quaresma, "Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı. Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan" ifadelerini kullandı.

Ricardo Quaresma'nın açıklaması şu şekilde: "Şampiyonluk yolunda çok kritik bir deplasman olan ve zor şartlarda oynanan Osmanlıspor maçında her zaman olduğu gibi takımım için mücadele etme isteğim nedeniyle oyundan çıkarken çok yanlış bir tepki gösterdim. Yaptığım işe duyduğum aşk çok büyük, sahada her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı. Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan. Lütfen Beşiktaş için ortak hırs ve mücadelemizi kimse başka yerlere çekmesin, bizim aramız çok iyi. Hep beraber çalışıp, ana hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız."

QUARESMA'YA CEZA YOLDA 
 
Osmanlıspor maçında oyundan alınan, sahayı terk ederken eldivenlerini teknik direktör Şenol Güneş'in önüne fırlatan Ricardo Quaresma'ya yönetim ceza vermeye hazırlanıyor.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yarın önce İcra Kurulu toplanacak olan Beşiktaş'ta daha sonra da yönetim kurulunda Portekizli yıldıza verilecek para cezası görüşülecek. Quaresma'ya yönetmelik gereği disiplinsiz hareketleri sebebi ile ve bunu benzer davranışları daha önce de yaptığı için 10 bin ile 20 bin Euro para cezası verilmesi bekleniliyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler