Beşiktaş'ta deprem... Operasyon var

Sivasspor hezimeti sonrası Siyah-Beyazlı camia adeta karıştı. Yeni sezon için radikal kararlar geliyor...

Yayınlanma: 30.04.2014 - 09:42
Abone Ol google-news

Beşiktaşlı taraftarlar, Sabiha Gökçen’de Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve futbolcuları sert şekilde protesto etti. Başkan Orman, bu tepkiler sonrası yöneticiler ile önceki gece olağanüstü toplantı yaptı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıdan gelecek sezon için radikal kararlar çıktı.

İşte Siyah-Beyazlı yönetimin aldığı kararlar:

MOTTA, ATİBA VE FRANCO HARİÇ YABANCILAR YOLCU

Ramon Motta, Atiba Hutchinson ve Pedro Franco hariç tüm yabancı futbolcular ile yollar ayrılacak. Kiralık olan Dany ve Jermain Jones geri gönderilecek. Julien Escude, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile yeni sözleşme imzalanmayacak. Kontratları süren Tomas Sivok ile Filip Holosko’dan kulüp bulması istenecek. Kiralık gelen Motta’nın ise Corinthians’tan bonservisi alınacak.

BEKLENENİ VEREMEYENLER DE GÖNDERİLECEK

Fulham’dan 3 milyon 150 bin euroya alınan Kerim Frei, beklenen performansı veremediği için kiralık olarak gönderilecek. Frei’nin dışında Muhammed Demirci de kendisini geliştirmesi için başka kulübe gönderilecek. Uğur Boral ile sezon sonu yollar ayrılacak. Kadro dışı kalan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’ün durumu sezon sonu belli olacak. İki oyuncunun da kulüpte kalması bekleniyor. Diğer kadro dışı Gökhan Süzen ile bağlar kopacak.

GÖKHAN TÖRE KONUSUNDA KARARSIZLIK VAR

Gece kulübünde vurulan Gökhan Töre’nin bonservisinin alınması konusunda ise hâlâ belirsizlik var. Bazı yöneticiler, Töre’nin kesinlikle transfer edilmemesi yönünde görüş birliğine vardı. Ama Orman, bu konudaki kararı Önder Özen ve Slaven Bilic’e verdi. İkili, 22 yaşındaki oyuncunun alınmasını isterse görüşmeler yapılacak. Rubin Kazan’a en fazla 3.5 milyon euro önerilecek. (Akşam)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler