İlhan Mansız geri dönüyor

Siyah-beyazlıların bu sezon başarılı olamadığını; bu konuda sorumlular arasında yer alan Önder Özen’in ayrılması gerektiğini düşünen yöneticiler, eski oyuncuları İlhan Mansız’ı göreve uygun gördü. Bu düşünce, Başkan Fikret Orman ile de paylaşıldı, o da şimdilik sessiz kaldı.

Yayınlanma: 30.04.2014 - 10:05
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ta sportif direktörlükte İlhan Mansız gündeme geldi. Teknik ve sportif direktör konusunda her zaman B planını hazırda tutan siyah-beyazlılarda Mansız’ın Önder Özen’in yerine düşünüldüğü ortaya çıktı.

Transferde yapılan kritik hatalar nedeniyle Beşiktaş Sportif Direktörü Önden Özen ile yolların ayrılması gerektiğini söyleyen yöneticilerin, bu nedenle İlhan Mansız’ı gündeme getirdikleri ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, Fenerbahçe ile oynadığı derbi öncesi ve sonrasında, İlhan Mansız ile sportif direktörlük konusunda görüştüğü ortaya çıktı.

100. Yıl’ın unutulmaz isimlerinden biri olan ve taraftarın gönlünde ayrı bir yeri bulunan İlhan Mansız ile görüşen yöneticiler, bu fikri de Başkan Fikret Orman ile paylaştı. O dönem sportif direktörlük değişikliğine soğuk bakan Fikret Orman, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle İlhan Mansız ismini bir kenara not etti. İngilizce ve Almanca bilmesi nedeniyle bu alanda zorluk yaşamayacak olan siyah - beyazlıların eski futbolcusu, Orman’ın onaylaması durumunda yetki alanları Önder Özen kadar geniş olmayacak. Yaşının genç olması nedeniyle 24 saat takımla birlikte olması planlanan İlhan Mansız’ın, transferde yetkili olmayacağı, bunun için yeni sezonda yönetimin de içinde olacağı bir transfer komitesi oluşturulacak.

Ancak ligin ikinci bitirilmesi ve Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda İlhan Mansız ismini gündeme hiç getirmeyecek olan Beşiktaş Yönetimi, Önder Özen ile devam edecek. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler