Hacıosmanoğlu'dan üç büyüklere net mesaj

Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu, gündemdeki haberlerle ilgili olarak çok net konuştu:"Taraftarımızın içi rahat olsun. Şampiyonluk istiyorsanız elinizdeki değerleri korursunuz. Biz istemedikçe kimse oyuncumuzu alamaz."

Yayınlanma: 01.05.2014 - 08:41
Abone Ol google-news

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Kıvrak için taraftarların rahat olmasını isteyerek, "Eğer şampiyonluğa oynayacağım diyorsanız elinizdeki değerleri korursunuz. Onur'un serbest kalır maddesi vardı, onu kaldırdık. Onur, dünyanın en iyi kazanan 10 kalecisi arasına girer" diye konuştu.

"İnancı bizimle olan hiçbir oyuncumuzu bırakmaya niyetimiz yok" diyen Hacıosmanoğlu, "Biz oyuncu ticareti yapmıyoruz. Olcan'ın bir yıl daha sözleşmesi var. Sezon bittiği zaman konuşucağız. Trabzonspor'da mutlu olduğu belirtiliyor. Şartlarda uyuşursak anlaşırız. Anlaşamazsak zaten bir yıl sözleşmesi var, futbolunu oynar" dedi.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Trabzon'da kadro dışı kalan Colman'ı istiyor . Zokora'nın gidişi sonrası yönetimden bonservisini isteyen ancak olumsuz yanıt alan Colman'ı İstanbul Belediye'nin de düşündüğünü iletmesi sonrası Trabzon yönetimi bu transferden gelir elde etmenin planlarını yapıyor. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler