Volkan: Beşiktaş maçını kazanacağız

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi için motivasyon üst düzeye çıktı. Kaptan Volkan Demirel, takım arkadaşlarına tavsiyelerde bulundu.

Yayınlanma: 04.02.2017 - 11:21
Abone Ol google-news


Sarı-lacivertli takımda Beşiktaş derbisi için motivasyon üst düzeye çıktı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı için ilk kez Arena'ya çıkacak sarı-lacivertliler, bu karşılaşmaya büyük önem veriyor.

Spor Toto Süper Lig'de son 4-1'lik Kayserispor yenilgisiyle sarsılan takımda, başta kaptan Volkan Demirel olmak üzere herkes kenetlenmeye çabalıyor.Özellikle 14 yıldır Fenerbahçe'de olduğu için bu tip kritik durumları çok iyi bilen kaleci Volkan, tecrübelerini sık sık arkadaşlarına aktarıyor.

Volkan'ın sürekli olarak arkadaşlarıyla Beşiktaş maçının önemi hakkında konuştuğu ve her zaman bu tip derbilerde galip gelebildiklerini aktardığı belirtildi.

35 yaşındaki kaptanın geçmiş dönemleri anımsatıp, "Daha önce çok yaşadık. Derbi olduğu zaman takımımız farklı oluyor. Bu sezon da öyleydi, geçmiş yıllarda da. Derbilerde rakiplerimize olan üstünlüğümüz ortada. Umuyorum yine kazanan biz olacağız. Bunu başaracak tecrübemiz de var, benim inancım tam" dediği öğrenildi.

Volkan Demirel'in ayrıca kaybetme lükslerinin olmadığını vurgulayıp, "Kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Artık hata yapma şansı da kalmadı" dediği kaydedildi.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler