Beşiktaş çok büyük oynuyor... Balotelli

Beşiktaş büyük oynuyor. Eto’o ile ‘paslaşan’ Siyah-Beyazlılar, Balotelli’nin menajerine de teklifte bulundu. Cimbom’la da adı anılan İtalyan golcünün maliyetinin yeni stattan çıkarılması bekleniyor.

Yayınlanma: 02.05.2014 - 10:04
Abone Ol google-news

Yeni Stadı Vodafone Arena’ya mutlaka bir yıldız getirmek isteyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları durmak bilmiyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Chelsea’nin Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın tanıdık bir başka isim için de nabız yoklamaya başladığı kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunan İtalyan ekibi Milan’ın golcü ismi Mario Balotelli’ye de menajerler aracılığıyla ilk teklifi götürdüğü öğrenildi.

YÖNETİCİLER MALİ KAYNAK İÇİN ARAYIŞTA

İtalyan futbolcuyla ilgili ilk ciddi girişim Türk menajerler tarafından yapıldı; futbolcunun avukatı Alberto ve menajeri Simone Foti’yle önceki gün görüşüldü. Foti, Beşiktaş’ın teklifini Balotelli’yle görüşeceğini ve futbolcusunu ikna etmeye çalışacağını söyledi. İtalyan menajer, bonuslar hariç yıllık net 4.5 milyon euro ve 4 yıllık sözleşme talep etti.

Balotelli’nin yeşil ışık yakması durumunda, Siyah-Beyazlı idareciler büyük transfer operasyonunun mali kaynaklarını oluşturmak için harekete geçecekler. Milan ise sözleşmesi devam eden yıldız için 20 milyon euro istiyor.

ŞİMDİ CEVAP BEKLENİYOR

Beşiktaş’ın dış transfer ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları da yurtdışında çalışmalarını sürdürüyor. Balotelli’nin, “Görüşebiliriz” cevabı vermesi durumunda, Torunoğulları, Milan'la pazarlık yapmak için devreye girecek.

Beşiktaş dev transferdeki bütçeyi yeni stattaki loca satışı ve kombine kart satışları ile oluşturmak istiyor. Sponsor desteği ile bu transferin daha kolay bir şekilde biteceği planlanıyor. Samuel Eto’o’nun avantajı ise bonservisinin elinde olması. (Bugün)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler