Galatasaray resmen açıkladı... İşte Galatasaray'ın yeni hocası Tudor'un alacağı ücret

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı İgor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle bir araya geldi. Sarı Kırmızılı kulüpte 1,5 yıllık sözleşme imzalayanHırvat hoca bu sezon için her ay 100 bin Euro alacak.

Yayınlanma: 15.02.2017 - 16:28
Abone Ol google-news


Galatasaray'a gelmek için son derece istekli olan ve Sarı Kırmızılı kulübün teklifini hiç düşünmeden kabul eden Hırvat teknik adam sözleşmesinin detaylarını da resmi olarak kabul edip imzaladı. Sarı Kırmızılı kulüpte 1,5 yıllık sözleşme imzalayan İgor Tudor bu sezon için her ay 100 bin Euro alacak. Gelecek sezon ise 1 milyon Euro kazanacak.

GALATASARAY'IN YENİ HOCASI TUDOR FLORYA'DA

İgor Tudor; Mehmet Özbek, Levent Nazifoğlu ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte tesisleri gezdi ve ardından Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın 3 günlük hazırlık programını da belirledi. Galatasaray yarın Tudor ile saat 15.00'te resmi sözleşme imzalayacak.

GALATASARAY TUDOR'U KAP'A BİLDİRDİ

İşte KAP'a yapılan açıklama

Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Igor Tudor arasında 2016-2017 sezonu kalan bölümü ve 2017-2018 sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:

2016-2017 sezonu için net 400.000 Euro

2017-2018 sezonu için net 1.000.000 Euro

Buna ek olarak,Teknik Direktöre her bir sezon için UEFA Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından doğrudan katılım hakkı kazanıldığı takdirde net 200.000 Euro, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılım hakkı kazanıldığı takdirde net 100.000 Euro ve 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası kazanıldığı takdirde net 50.000 Euro prim ödenecektir.

Ayrıca Igor Tudor'un eski kulübü ile olan sözleşmesine istinaden ödenmesi gereken 150.000 Euro fesih bedeli Şirketimiz tarafından Kardemir Karabükspor Kulübü Derneği'ne ödenecektir.

TUDOR AYNI RAKİPLERLE KARŞILAŞACAK

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımın başında ilk olarak Rizespor, ardından da Beşiktaş ile karşılaşacak. Tudor, Karabükspor'daki son 2 maçını da aynı rakiplerle oynamıştı.

Galatasaray'da Riekerink'in yerine göreve getirilen Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımla ilk maçına Rizespor deplasmanında çıkacak. Cumartesi günü Galatasaray'ın başında Rizespor deplasmanına gidecek olan Tudor, ilk iç saha mücadelesinde ise derbi atmosferi yaşayacak. 26 Şubat Pazar günü Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'la takımın başında sahaya çıkacak olan Tudor, tanıdık rakiplerle karşı karşıya gelecek. Karabükspor'u çalıştırdığı dönemde ligdeki son 2 maçını Rizespor'la deplasmanda ve Beşiktaş'la iç sahada oynayan Tudor, Galatasaray'la da aynı maçlara çıkacak.

Hırvat teknik adam, Kardemir Karabükspor'un başında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 kaybederken, Beşiktaş ile oynanan karşılaşmadan ise 2-1 galip ayrılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler