Fenerbahçe 107 yaşında

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 107. ve Atatürk'ün sarı-lacivertli kulübü ziyaret edişinin 96. yıl dönümleri düzenlenen törenle kutlandı.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 14:27
Abone Ol google-news

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'deki Sporcu Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili Adnan Ersan, yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin, Mustafa Serdar Erkan, Ünal Uzun, Metin Doğan, kulüp üyeleri, şube kaptanları, sporcular ve kulüp çalışanları katıldı.

Törende konuşma yapan Turhan Şahin, Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaretinin milli mücadele ve kulüp tarihi açısından önemine vurgu yaptı. Şahin, 3 yıldan bu yana yaşadıkları sürece rağmen futbol takımı ile diğer takımların kazandığı şampiyonluklara değinerek, "Kazanılan maçlar ve şampiyonluklar sadece sayısal olarak önem arz etmez. İşte 3 senedir yaşadığımız tüm zorluklara rağmen başta futbol takımımız olmak üzere diğer takımlarımızın kazandığı kupa ve galibiyetler, en az General Harrington Kupası kadar anlamlıdır. Bu güzel gün, hepimize kutlu ve mutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, sporcular ve üyelerin okuduğu şiir ve yazıların ardından sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler