Akhisar Belediyespor'un 40 puan hesabı

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Beşiktaş deplasmanında geçirecek Akhisar Belediyespor hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bu sezon kemede kalma barajının 40 puan civarında olacağını söyleyen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 16:46
Abone Ol google-news


Şu anda 24 puanlarının bulunduğunu, tehlikeli rüya görmemek için kalan 14 haftada15-16 puan daha toplamaları gerektiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, "İşimizi son maçlara bırakmadan, bir an önce 40 puan barajına ulaşmalıyız" diye konuştu.

Liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğunun altını çizen Tolunay Kafkas, "Geçen hafta Karabük deplasmanından puansız dönen rakibimiz, bizim karşımızda galibiyet için tüm kozlarını oynayacaktır.

Biz de bu müsabakaya özgü bir oyun anlayışıyla, İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracak gücümüz var" diye konuştu. Yeşil siyahlı ekipte sakat olan kaleci Fatih ve Custodio son antrenmana çıkmazken, Daniel Larsson salonda çalıştı.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler