Diego Türkiye'ye gelecek mi? Açıklama...

Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 15:20
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, yeni sezonun yapılanması kapsamında sürdürdüğü çalışmalara yurt dışında devam ediyor.

Transfer görüşmeleri sebebiyle, kulübün olağan divan kurulu toplantısına katılamayan Torunoğulları yaptığı açıklamada, savunma, orta saha ve forvet bölgesine yapılacak takviyeler konusunda henüz somut bir gelişme elde edemediklerini belirtti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması giyen ve adı Beşiktaş ile anılmaya devam eden savunma oyuncusu Joleon Lescott'un listelerinden çıktığını açıklayan siyah-beyazlı yönetici, deneyimli futbolcuya alternatif olarak belirlenen diğer isimler için temasların sürdüğünü kaydetti.

Erdal Torunoğulları, "Lescott'a zamanında bir ilgimiz olduğu ve kendisini transfer etmek için yaptığımız çalışmalar artık sır değil. Fakat Lescott için kesinlikle bir planımız yok. Kendisi listemizden çıktı. Farklı isimlere yönelmiş durumdayız, tabiri yerindeyse arı gibi çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.



- Forvet transferi

Erdal Torunoğlulları, forvet transferinin adını gizli tutmak durumunda kaldıkları bir oyuncudan gelecek cevaba göre şekilleneceğini kaydetti.

Orta saha ve forvet bölgesi için araştırmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü dile getiren Torunoğulları, "Her şeyden önce büyük bir sabra ihtiyacımız var. Eksiklerimizi gidermek için en doğru isimleri belirlemeye çalışıyoruz. Hal böyle olunca kısa zamanda sonuç almak mümkün olmuyor. Forvet bölgesi için beklemedeyiz. Bu bölgeye yapacağımız transfer, adını saklı tutmak zorunda olduğumuz bir oyuncudan alacağımız cevapla şekillenecek" diye konuştu.

- Diego Ribas konusu

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Diego Ribas ile herhangi bir anlaşma yapmadıklarını vurguladı.

Dış transfer konusunda çıkan haberlerin bu dönemde artacağını anlatan Torunoğlulları, "Biz aksini söylemedikçe, ortaya atılan isimlere itibar edilmemeli. Diego Ribas ile ne resmi ne de gayriresmi herhangi bir anlaşma yapmadık" diyerek sözlerini tamamladı.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler