İki takım küme düştü

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde evinde Elazığspor'a 2-1 yenilen Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor'u deplasmanda 4-1 yenmesine rağmen Kayserispor Spor Toto Süper Lig'e veda ettiler.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 17:21
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de evinde Elazığspor'a 2-1 yenilen Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor'u deplasmanda 4-1 yenmesine rağmen Kayserispor, Kayseri Erciyesspor'un Gaziantepspor'u 1-0 yenmesinin ardından  Spor Toto Süper Lig'e veda ettiler.

BATUHAN ANTALYASPOR'UN İPİNİ ÇEKTİ

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Medical Park Antalyaspor ile Elazığspor karşılaştı. Elazığspor maçı Batuhan Karadeniz'in golleriyle 2-1 kazanırken Medical Park Antalyaspor küme düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Medical Park Antalyaspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla Elazığspor oldu. Bu sonucun ardından Medical Park Antalyaspor küme düştü.

Ev sahibi Medical Park Antalyaspor, 30. dakikada Laminne Diarra ile maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Konuk ekip Elazığspor, 54 ve 55. dakikada Batuhan Karadeniz'in golleriyle Medical Park Antalyaspor karşısında 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Elazığspor umutlarını sürdürürken, Antalyaspor küme düştü.

Medical Park Antalyaspor 32 hafta sonucunda 28 puan toplayabildi. Elazığspor ise puanını 34'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Elazığspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Medical Park Antalyaspor ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.



KAYSERİSPOR KAZANDI AMA...

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde, Eskişehirspor'un Atatürk Stadı'nda konuğu Kayserispor'du.

Lige tutunma şansı çok zorlaşan Kayserispor, Eskişehirspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmesine karşın Spor Toto Süper Lig'e veda etti.

Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Sefa Yılmaz, 29. dakikada penaltıdan Pablo Mouche ve 34'de Diego Biseswar ve 88'de Mert Nobre atarken, Eskişehirspor'un golünü 15'te Necati Ateş kaydetti.

Karşılaşma Eskişehirspor'un cezası sebebiyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynandı.

Ligde bu sonuçla Kayserispor puanını 29 yaparken, Eskişehirspor 40 puanda kaldı. Kayseri Erciyesspor, G.Antepspor'u mağlup ederek puanını 36 yaptı ve son iki hafta öncesi Kayserispor ile olan puan farkını 7'ye çıkardı ve ligde kalmayı garanti.

Kayserispor ligde gelecek hafta Torku Konyaspor deplasmanına çıkacak. Eskişehirspor ise Gaziantepspor deplasmaına gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler