Bilic: 'İkinci bitiremesek bile...'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 21:57
Abone Ol google-news

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek Devler Ligi mücadelesine devam etti.

Maç sonu Hırvat teknik adam Slaven Bilic yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bilic, "Maçtan önce de konuştuk. Şota da belirtti. Herkes çok yüksek bir motivasyona sahipti. Maç beklediğim gibi geçti. İlk yarıda Kasımpaşa'nın daha tehlikeli olmasını bekliyordum fakat biz daha fazla üstündük. Kazanmayı hakettik. İkinci yarı top bizdeyken bazı bölümlerde belki iyi değildik ama rakibe çok tehlikeli fırsatlar vermedik. Rakibin açık alanlarına iyi sızdık. Böyle bir önemli galibiyet için oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarışa devam ediyoruz. İki maç var, iki maçı da kazanacak güçteyiz. Bu iki maçı kazandığımız takdirde görevimizi yapmış olacağız. Belki 2. bitiremesek de bu böyle olacak" dedi.

Oyuncu değişikliklerinin tesadüfen olduğunu söyleyen Bilic, "2-0'dan daha fazla olabilirdi. İki değişiklik negatif değişikliklerdi. Belki zaten bu değişiklikleri yapacaktık ama erken oldu. Kulübeden oyuna girenler de gereken katkıyı verdi. İkinci yarıda top bizdeyken yeterli derecede topu tutamadık. Oyunu daha çok bitirebilirdik, fişi çekebilirdik. Belirli bölümlerde yapamadık. 2-1'den sonra telaşa kapılmadım ama ister istemez endişe olabiliyor. Bunun üzerinde çok ciddi şekilde çalışıyoruz. Doğru savunmanın tek yolu, topu kazandığında onu gerektiği gibi koruyabilmektir" ifadelerini kullandı.



ŞOTA: 'İLK YARI ÇOK KÖTÜYDÜK'

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Arveladze, "Bu sene, bu kadar kötü oynayan bir Kasımpaşa takımını çok az gördüm. Beşiktaş'a saha içinde çok fazla zaman tanıdık. Bizim adımıza çok kötü bir sonuç. Bu isteksizlik beni öldürüyor, maalesef kaybettik ve çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük ise maçın ilk yarısında oyuna çok fazla müdahale edemediklerini belirterek, "Her bölgede çok geç kaldık. Erken yediğimiz golle demoralize olduk. İkinci golün ardından da tamamen oyundan düştük. İkinci yarının hemen başında gol bulabilseydik farklı olabilirdi ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Maça son derece kötü başladıklarını kaydeden Kasımpaşa'nın Suriyeli futbolcusu Malki de ikinci yarıda erken gol bulamadıkları için beraberlik fırsatını teptiklerini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler