Motta: 'Kalmak istiyorum'

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, Kasımpaşa karşısında iyi mücadele ettiklerini ve sahadan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Yayınlanma: 03.05.2014 - 22:18
Abone Ol google-news

Motta, Kasımpaşa maçı sonrası katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade ederek, "İlk yarıda kısa sürede sonucu yakaladık, sonra maçı iyi yönlendirdik. Topa sahip olan taraf bizdik. Üstümüze düşen görevi yaptık, galip geldik. Diğer maçın sonucu bizim için önemli değil. Son iki maçımızı kazanırsak, ligi ikinci sırada bitirebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Motta, takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili bir soruya, "Benimle ve kulübümle belli görüşmeler oldu. Ben kalmak istiyorum, performansımdan memnunum, Taraftarın da memnun olduğunu düşünüyorum" diye yanıt verdi.

- Veli: "Galibiyeti hak ettik"

Veli Kavlak ise baskı altında maça çıktıklarını belirterek, "Galip gelmemiz gerekiyordu. İyi mücadele ederek galibiyeti hak ettik. Diğer stattan gelen haber bizi üzdü, yapacak bir şey yok, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Veli, taraftarların protestolarıyla ilgili bir soru üzerine, "Taraftarlar protesto yaptı, bu onların doğal hakkıdır. Biz sahada elimizden geleni yaptık ve kazandık" yorumunda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler