Şampiyon Akhisar karşısında
(Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk oluyor.

Yayınlanma: 04.05.2014 - 03:12
Abone Ol google-news

2013-2014 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Ligtv'den canlı yayınlanacak karşılaşma ile ilgili tüm detaylar cumhuriyet.com.tr'de olacak

Takımların karşılaşmaya şu 11'lerle başlaması bekleniyor.

AKHİSAR BELEDİYESPOR
Oğuz
Emrah
Güray
Sonko
uğur
Bilal
Merter
Kenan
Sertan
Niasse
Bruno

FENERBAHÇE
Mert
Gökhan
Caner
Kadlec
M. Topal
M. Topuz
Holmen
Alper
Sow
Emenike

KANARYA YENİ BİR REKOR PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı 32. hafta maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Şampiyonluğunu erken ilan etmesinin ardından, en fazla puan farkıyla şampiyonluk kazanan takım unvanını almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle ayrılıp, puan farkını artırmaya çalışacak.
Lig tarihinde 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonundan bu yana şampiyon takım ile lig ikincisi arasındaki en yüksek fark 12 olurken, sarı-lacivertlilerin kalan 3 haftada bu farkı arttırma şansı bulunuyor. 68 puanla zirvede bulunan Fenerbahçe ile 56 puanlı ikinci sıradaki Galatasaray ve 55 puanlı üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın, 3 haftalık bölümde alacağı sonuçlar durumu belirleyecek.

Süper Lig'de bugüne dek sezon sonlarında en fazla puan farkıyla şampiyonluğu Galatasaray elde etti. Üç puanlı sistemin ilk kez uygulandığı 1987-1988 sezonunda ligi 90 puanla, ikinci sıradaki Beşiktaş'ın (78 puan) 12 puan önünde tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemişti.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi Kuyt, Caner Erkin, Alper Potuk ve Sow, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde üçer sarı kartları bulunan dört futbolcu yarınki maçta sarı kart görürse, 33. haftada Kardemir Karabükspor maçında cezalı duruma düşecek.
Fenerbahçe'de çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen Korkmaz'ın da 3 sarı kartı var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler