Bursaspor hayal kırıklığı yarattı!

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin, ikinci yarının başlamasıyla birlikte taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Yayınlanma: 18.02.2017 - 13:31
Abone Ol google-news



Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte bugüne kadar 3 içeride 2 deplasmanda maç oynayan Bursaspor, bu maçlarda galibiyet alamadı, sadece 1 puan çıkartabildi.

Bursaspor ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte oynadığı 5 maçta 2 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Bu maçlarda yeşil beyazlılar Trabzonspor’a 2-1, Adanaspor’a 1-0, Medipol Başakşehir’e 1-0, Kayserispor’a 2-0 yenilirken, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Gol sıkıntısı yaşayan Bursaspor’un iki golünü Trabzonspor maçında Kubilay Kanatsızkuş, Fenerbahçe maçında ise Pablo Martin Batalla penaltıdan atmıştı.

BURSASPOR'DA 2 AYDA 7 MİLYON TL'LİK KAYIP

Ligde son 6 haftadır galibiyete hasret kalan Bursaspor, bu periyotta 7 milyon TL’yi aşan kayıp yaşadı. Son galibiyetini 19 Aralık 2016 tarihinde alan yeşil-beyazlılar, oynadığı son 6 maçta da yalnızca 3 gol atabildi. 

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında dün deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’a 2-0 mağlup olan Bursaspor'da, kötü gidişat sürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ligin ilk 11 haftalık periyodunda yalnızca 2 mağlubiyet alan Timsah, 12. haftada oynanan Galatasaray maçında alınan 3-1’lik mağlubiyetle adeta dibe vurdu.

Son 10 haftada 2 galibiyet
Yeşil-beyazlı takım, ligde son galibiyetlerini Çaykur Rizespor ve Antalyaspor’a karşı 2-1’lik skorlarla elde etti. Geride kalan 10 maçta 7 mağlubiyet alan Bursa temsilcisi, son yılların en kötü performansını sergiledi.

2 ayda 7 milyon TL’yi aşkın kayıp
İki ayda çıktığı 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden yeşil-beyazlı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) galibiyet ve beraberliklerde verdiği performans primlerinden de 7 milyon 150 bin TL'lik kayıp yaşadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler