Tolunay Kafkas hakkında şoke eden sözler! "O tam bir şizofren"

Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor'un eski oyuncusu Serdar Kesimal, bağladığı radyo programında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 01.03.2017 - 10:09
Abone Ol google-news


Radyospor'da Salim Manav'a zehir zemberek açıklamalarda bulunan Serdar Kesimal, Akhisar Belediyespor'dan ayrılık sürecini ve Fenerbahçe'de yaşadığı olayları anlattı... İşte gündem yaratacak o sözler:

"Akhisar'da çok saçma durum oldu... Hocaya karşı bir saygısızlığım olmadı. Transferin son gününde bana 25 kişilik listede olmadığım belirtildi. Türkiye'de maalesef durum bu. Kulüpler futbolcularına değer vermiyor. Benim durumuma düşen birçok futbolcu var. Futbolcuları değersiz duruma düşürüyorlar. Bir futbolcuyu istemezseniz, yanınıza çağırırsınız ve medeni bir şekilde yollarınızı ayırırsınız.Bana göre Akhisarspor çok düzgün bir kulüp. Ama başındaki insanın karakterinde büyük sıkıntılar var. O kulüpten ayrıldık artık. Belki 28 yaşında futbolcu bırakacağım. Bırakmak zorundayım daha doğrusu. Maalesef kötü bir imajımız oluştu.

"SAÇMA SAÇMA MUHABBETLER..."

Neyin ne olduğunu herkes biliyor ama bunlar basına yansımıyor. Basında zaten yöneticinin ya da kulübün istediği şekilde olayı yansıtıyor. Futbolu seviyoruz ama futbolda çok saçma kişiler var. Türk futbolu neden bu halde diyorlar ama önce Türk futbolunda yöneticilerin değişmesi lazım, eğitim anlayışının değişmesi lazım. Futbolcuları savunan bir mekanizma yok. Futbolcu mahkemeye gittiği anda Futbol Federasyonu futbolcunun lisansını iptal etme hakkına sahip oluyor. Şimdi bir İspanya'yı görüyoruz, hak çiğnendiği zaman gidiliyor. Bizde öyle bir şey yok bizde herkes kendi işine bakıyor. Futbolcular şu duruma düşmüş aynı meslek grubunda çalışan insanlarız diyerek kimsenin sorumluluk aldığı yok. Saçma saçma muhabbetler.

"TOLUNAY KAFKAS ŞİZOFREN BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK"

Tolunay Kafkas'ı takımda yabancı oyuncular tarafından istenmedi. Ve biz yerli oyuncular olarak orada bir duruş sergiledik. Ve bunların başında ben geliyordum. Ama sonunda ne oldu? Onu yemeye çalışan insanlarla arası iyi oldu sonrasında arkasında duran adamlarla adamlar demiyim sadece benim ekmeğimle oynadı. Ama Türkiye'de hiçbir işe karışmayacaksın. Ve sen burada 3 maymunu oynayacaksın. Bana son gün gideceksin denilse yine iyi. Akşam saat 8'de bana kadroda olmadığım tebliğ ediliyorsa, bu büyük bir karaktersizliktir. Çok iyi rol yapıyor kendisi. Ve ertesi gün kadro dışı kalma muhabbeti de olmayacaktı aramızda. Akhisar çok düzgün bir kulüp sadece orada bir adama verilmiş ipler, o adamda istediği gibi

"FENERBAHÇE'DE KAZANDIĞIM PARAYI HAK ETMEDİM"

Kulüplerin borç batağında saplanmasında yöneticiler suçludur. Bu yabancı statüsünden önce başkanlar feryad ediyordu. Yerli futbolcunun piyasası çok yüksek diye. Bu yabancı statüsünden önce 5-6 futbolcuyu çıkın, ben A milli takımda oynayarak Fenerbahçe'ye gittim biz kazandığımız parayı hak etmiyorduk zaten. Ama bu piyasa o kadar yükseldiyse sonuç olarak ben Fenerbahçe'ye transfer olurken neyi baz alıyorum? Benim pozisyonumda büyük bir takıma transfer olan oyuncuyu baz alıyorum. Bir oyuncunun ne kazandığını az çok kulüpler biliyor. Benim hatalarım yok mu ? Tabi ki var. Fakat Akhisar Belediyespor'da ben bir hata yaptığımı düşünmüyorum.

"FUTBOLCULAR HAYVAN YERİNE KONUYOR"

İletişim yok bir şey yok, afedersiniz futbolcular hayvan yerine konuyor biz seni istedik aldık, şimdi seni istemiyoruz git. Manavdan domates mi alıyorsun? Veya çürüdü sokağa mı atıyorsun? Bu kadar basit olamaz. Sadece ben değil 4 futbolcu. Benim haricimde 2 yerli futbolcu. İsim vermeyeceğim. Kulübe çağrılıyoruz. Kulüpte iki saat bekletiliyoruz görüşme yapılmadan tekrar geri yollanıyoruz. Böyle durumlar gelince iş inada biniyor o zaman. Karşındaki kişiye saygı duyacaksın ki, o da sana saygı duysun. Ve kesinlikle pişmanlığım yok, Fenerbahçe'de yaşadıklarımla ilgili. Benim dediğim şeyleri yabancı futbolcu dese kabul edilecek şeyler. Ama yerli futbolcu dediği zaman sorun.

"F.BAHÇE'DE ÇÖZÜM: BAŞTAKİ İNSANLARIN DEĞİŞMESİ LAZIM"

Daha büyük takımda daha büyük baskılar oluşuyor. Anadolu kulübünde bir maç kötü oynasan ertesi haftaya kadar bir şey olmuyor. Basında çok önde değilsin. Fenerbahçe'de bir maç kaybetsen Dünya'nın en kötü futbolcusu oluyorsun. Anadolu kulüpleri bu konuda daha rahat. Görüştüğüm bir kaç kişi var ama onların söylemesine gerek yok . Evet büyük bir kulüp ama büyük olduğu kadar yanlış yönetilen bir kulüp. Biz takımımızın her zaman şampiyon olmasını istiyoruz. Konu her sene şampiyon olmaksa aralarında kararlaştırsınlar bir sene o olsun bir sene bu olsun lig hiç oynanmasın zaten. Taraftaların yaklaşımı da doğru değil. Futbolcuların üzerinde müthiş bir baskı var. Bu da başarısızlığı doğuruyor. Fenerbahçe'de çözüm, baştaki isimlerin değişmesi lazım. (Ajansspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler