Aziz Yıldırım: “Biz buradayız, bir yere gitmiyoruz”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün sürpriz bir kararla Samandıra’ya çıkarma yaparak, kamuoyuna, camiasına ve sarı lacivertli futbolculara, “Biz buradayız, bir yere gitmiyoruz” mesajını verdi.

Yayınlanma: 01.03.2017 - 10:19
Abone Ol google-news

 


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aziz Yıldırım dün yöneticileri toplayarak Samandıra’ya gitti. Futbolcularla konuşan Yıldırım, sakin bir üslupla oyunculardan bir an önce toparlanmalarını ve kalan maçları kazanmalarını istedi. Yıldırım, kamuoyuna da Mayıs 2018’e kadar görevde kalacağının mesajını verdi.

Son günlerde olağanüstü kongreye gideceği ve Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat’ı yollayacağı iddiaları ortaya atılan Yıldırım, dün bazı yöneticilerle birlikte Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’ne gitti. Önce futbolcularla bir toplantı yapan Yıldırım, daha sonra da bir süre idmanı izledi. Aziz Yıldırım, dünkü çıkarmasıyla şu iki önemli mesajı verdi...

GELECEK YILIN PLANLAMASINA BAŞLAYACAK

Yıldırım, yola devam edeceği kararını aslında yönetim kurulunu toplayarak verecekti. Ancak bu toplantıyı son anda iptal etti. Yıldırım, yüksek bir ihtimalle Mayıs 2018’deki olağan genel kurula kadar görevde kalmaya devam edecek.

Yeniden görülen ve yerel mahkemede beraatle sonuçlanan şike davasına dair Yargıtay kararının hâlâ çıkmaması, Yıldırım’ın “Devam” demesinin en önemli nedeni. Bu çerçevede gelecek yılın planlamasına başlaması beklenen Yıldırım, ikinci mesajını da futbolculara verdi. Oyuncularla bir toplantı yapan Yıldırım, beklentilerin aksine, sert bir üslup kullanmadı.

Camianın taleplerini anlatan Yıldırım, futbolculardan toparlanmalarını ve kalan karşılaşmaları kazanmalarını istedi.

Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin idari menajeri Hasan Çetinkaya ile sohbet edip takıma dair bilgi aldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler