Aziz Yıldırım açıkladı! İşte Volkan Demirel kararı...

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Volkan Demirel'in sonuna kadar takıma hizmet edeceğini söyledi.

Yayınlanma: 02.03.2017 - 15:05
Abone Ol google-news


Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel ile yeni kontrat yapılmayacağı iddia edilmişti.

Ancak bu iddialar, bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından yalanlandı. Volkan'ın kulübün çocuğu olduğunu söyleyen Yıldırım, "Hiçbir yere gitmiyor. O, bu takımla bütünleşti.

Bu saatten sonra kendisi gitmek istese bile biz bırakmayız. Volkan Demirel sonuna kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmeyi sürdürecek" ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi da daha önce yaptığı açıklamada, "40 yaşına kadar Fenerbahçe kalesini korumak istiyorum" demişti.

Volkan Demirel, Krasnodar ile oynanan rövanş maçında sakatlanmıştı. Arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edilen tecrübeli file bekçisinin tedavisi başladı.

Volkan, takımla antrenmanlara çıkamıyor ancak buna rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Başarılı kaleci, tesislerde tedavisini yaptırdıktan sonra ayrılmak yerine takımla vakit geçiriyor.

Gaziantep maçı sonrası da arkadaşlarına destek veren Volkan Demirel, "Tek sorunumuz motivasyon. Kalitemiz ortada. Her takım böyle kötü dönemler yaşar. Bir maç kazandıktan sonra her şey düzelecek" sözleriyle moral konuşması yaptı.(Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler