Bilic: 'Çok zor geçecek'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile deplasmanda yapacakları maçın, en az Trabzonspor-Galatasaray maçı kadar zor geçeceğini bildirdi.

Yayınlanma: 07.05.2014 - 14:14
Abone Ol google-news

Hırvat çalıştırıcı, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakipleri Elazığspor'un küme düşme hattında yer alması sebebiyle oldukça zorlanacaklarını düşündüğünü ifade etti. Kalan iki maçlarında da çok iyi savaşmaları gerektiğini belirten Bilic, "Dayanıklı ve mücadeleci bir karakter ortaya koymamız şart. Trabzonspor-Galatasaray maçı ne kadar zorluysa, bizim Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da aynı oranda zor geçecek. Bir tarafta düşme korkusu yaşayan bir takım, diğer yanda ise ikinci olmak isteyen biz varız" dedi.

Sakat futbolcuların çokluğuna dikkati çeken ve bu yüzden bir hayli sıkıntılı olduğu gözlenen Bilic, "Oğuzhan yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Kendisi forma verdiğimiz takdirde, Elazığ deplasmanında takımdaki yerini alacak. Necip'in sakatlığı ise ciddi. Kendisini kaybettiğimiz için üzgünüm, yokluğunu hissedeceğiz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler