Ferhat Öztorun: “Artık her maç bizim için final”

Medipol Başakşehirli futbolcu Ferhat Öztorun, Atiker Konyaspor maçı öncesi, "Artık her maç bizim için final. Ne kadar zor da olsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İzleyenler açısından güzel maç olacak" dedi.

Yayınlanma: 09.03.2017 - 15:58
Abone Ol google-news


Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir’in defans oyuncusu Ferhat Öztorun, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 


Öztorun, Atiker Konyaspor maçı ile ilgili, “Zor deplasman. Bu maçta güzel gidişimiz de önemli maçlardan biri. Artık her maç bizim için final. Ne kadar zor da olsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İzleyenler açısından güzel maç olacak” ifadelerini kullandı.

“TAKIMDAKİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL"

Ligde üst üste alınan galibiyetlerin hatırlatılması üzerine Öztorun, “Takımdaki her şey çok güzel. Bu hafta oynadığımız maç oyun olarak bizi tatmin etmedi ama sonuç olarak 3 puanı aldık. Artık geriye kalan her maç final” dedi.

“EN BAŞTAN BERİ MAÇ MAÇ BAKIYORUZ"

Şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki futbolcu, “Biz en baştan beri olaya maç maç bakıyoruz. Bu şekilde gitmemiz bizim buralara gelmemizi sağladı. Geriye kalan her maç final” diyerek sözlerini sonlandırdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler