Galatasaray'da flaş sakatlık! Sedye ile sahadan götürüldü

Gençlerbirliği maçı öncesinde birçok sakat oyuncusu bulunan Galatasaray’da, sakatlar kervanına Hakan Balta da katıldı. Tecrübeli oyuncu, 18. dakikada sakatlanarak yerini Sabri’ye bıraktı.

Yayınlanma: 11.03.2017 - 19:43
Abone Ol google-news


Eren Derdiyok, Semih Kaya, Cavanda ve De Jong’un yokluğunda Gençlerbirliği karşısına çıkan Galatasaray’da sakatlar kervanına Hakan Balta da katıldı. Karşılaşmanın 18. dakikasında yerde kalan ve oyuna devam edemeyen tecrübeli futbolcu, yerini Sabri Sarıoğlu’na bıraktı. Hakan’ın son durumuyla ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacak. Galatasaray'da yıldız futbolcu Sneijder'in de Gençlerbirliği maçı öncesi sakatlığı bulunuyordu. Teknik Direktör Tudor, Hollandalı oyuncuyu maç kadrosuna dahil etti ancak ilk 11'e almadı. 

HAKAN BALTA BEL SPAZMI GEÇİRDİ

Galatasaray - Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Hakan Balta’nın bel spazmı geçirdiği açıklandı. Gençlerbirliği ile oynanan mücadelenin 18. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Hakan Balta’nın durumu hakkında kulüpten açıklama geldi. Tecrübeli futbolcunun, yaşanan pozisyonda bel spazmı geçirdiği ifade edildi. Balta’nın yapılacak olan tetkiklerin ardından son durumu hakkında bilgi verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler