Bursaspor gözünü üst sıralara dikti

Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu,antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi ve Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 16.03.2017 - 18:37
Abone Ol google-news


Pazar günü sahasında saat 16.00’da oynayacağı 25. Hafta karşılaşmasının hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor'un Teknik Direktör Mutlu Topçu, gazetecilere "Şimdi yukarılara doğru tırmanma zamanı” dedi. Topçu, Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili şöyle konuştu:
"Her geçen gün fiziksel olarak artan bir ivme kazandığımızı söyleyebilirim. Osmanlıspor maçıyla birlikte tab yaptığımızı belirtebilirim. Koşu ve mesafe anlamında önemli gelişmeler sağladık. Ama oyun kalitesi olarak üzerine koyacağımız çok şey var. Oyun kalitesini de eksik oyuncularımızın gelmesiyle bunu sağlayacağımıza inanıyorum. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kimliğimizi ortaya koyup, iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Umuyorum. Hem mücadele hem de kalite anlamında iyi bir oyun olur diyorum. Lige Milli maçlar için verilecek ara tabi iki bize iyi gelecek. Sakatlarımızın düzelmesi açısından önemli. Stancu’nun kaburgasında çatlak var. İyileşmesi açısından bu önemli. Boban’ın, Erdem’in hatta Emre Taşdemir’in iyileşmesi aramıza katılması açısından iyi olur. Zaman zaman eksikler had safhada maçlar oynadık. Mücadeleden memnunum. Bu ara bizim için iyi olacaktır."

ŞİMDİ YUKARI ÇIKMA ZAMANI

Teknik direktörü Mutlu Topçu, son olayların yanı sıra son 3 haftada 10 kişi oynamak zorunda kaldıklarını vurgularken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hatırlatılmak istenmeyen olaylar yaşadık. Gaziantepspor, Osmanlıspor maçlarında mücadele olarak çok iyiydik. Bunun devamını getirmek lazım. Şimdi yukarıya doğru tırmanma zamanı. Tek hedef Pazar günü üç puan. Ligdeki inişli çıkışlı grafikleri düşündüğünüzde iyi yere gelebiliriz. Ondan sonra hedef konusunda bir şeyler söyleyebiliriz. Seyirci bizim herşeyimiz. Fenerbahçe maçındaki keyfi yaşamak istiyoruz tabiki. Bu sadece bizim için değil, her takım için geçerli. Bursaspor’un taraftarının yeri ayrıdır. Seyirci rüzgarını arkanıza aldığınızda rakipte bunu hisseder. Destek oyuncuların daha iyi motive olmasını sağlar. Taraftarla oynamak keyif ve avantajdır. Sakatlarımız, Milli takıma gidecek oyuncularımız var. Eksilen oyunculara baktığımızda kamp düşünmüyoruz. Ama özel maç olabilir. Ciddi anlamda transfer için çalışıyoruz. Söylemek, aktarmak doğru olmaz Daha 10 maçımız var. Söylendiğinde futbolcuların qperfonmansları düşebilir. Çalışmalarımız güzel şekilde devam ediyor. Umuyorum bunun karşılığını en kısa zamanda alacağız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler