A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya ve Moldova ile yapacağı maçlar için aday kadro açıklandı.

Yayınlanma: 18.03.2017 - 14:27
Abone Ol google-news


A Milli Takım'ın Finlandiya ve Moldova maçları aday kadrosu ve programı açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti. 

A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart'ta Finlandiya ile oynayacağı maçın ve 27 Mart'ta Moldova ile yapacağı özel karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı. Kayserispor’dan Güray Vural, Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden Serdar Gürler gibi yeni isimlerin de yer aldığı kadroda şu oyuncular yer alıyor:

KALECİLER: Harun Tekin - Onur Recep Kıvrak - Volkan Babacan
DEFANS: Gökhan Gönül - Şener Özbayraklı - Ahmet Yılmaz Çalık - Çağlar Söyüncü - Ömer Toprak - İsmail Köybaşı
ORTA SAHA: Güray Vural -Mehmet Topal - Emre Mor - Serdar Gürler - Arda Turan - Deniz Türüç - Emre Çolak - Kaan Ayhan - Oğuzhan Özyakup - Okay Yokuşlu - Selçuk İnan - Cengiz Ünder - Olcay Şahan - Volkan Şen
FORVET: Cenk Tosun - Enes Ünal - Yunus Mallı

ANTALYA'DA KAMPA GİRECEKLER

A Milli Takım, 20 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek ve Belek beldesinde yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Finlandiya maçı hazırlıkları kapsamındaki tüm çalışmalarını da bu otelin tesislerinde yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 23 Mart Perşembe günü saat 18.30'da Finlandiya maçı öncesinde düzenlenecek basın toplantısında konuşacak. Bu etkinliğe bir de milli futbolcu katılacak.

ESKİŞEHİR YENİ STADYUM'DA İLK YAŞANACAK

A Milli Takım kafilesi, 25 Mart Cumartesi günü saat 14.30'da Moldova ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan Eskişehir'e geçecek. Türkiye Futbol Direktörü Terim, 26 Mart Pazar saat 18.30'da ilk kez bir A Milli Takım müsabakasına ev sahipliği yapacak Eskişehir Yeni Stadyum'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Bir milli futbolcunun da katılacağı bu toplantının ardından A Milli Takım, statta Moldova maçının son provasını gerçekleştirecek.
A Milli Takım kafilesi, Moldova karşılaşmasının hemen ardından İstanbul'a dönecek.





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler