Erdoğan Aziz Yıldırım'ın koluna girdi, yanından ayırmadı

Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi İstanbul'da başladı. Zirvede, Erdoğan ve Aziz Yıldırım'ın yakınlığı dikkatlerden kaçmadı.

Yayınlanma: 20.03.2017 - 12:42
Abone Ol google-news

 

<video:702986>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da davetli bulunduğu organizasyonda futbol kulübü yöneticileri, antrenörler, dünya futbolundan temsilcilerin yer aldığı yüksek katılımlı bir oturum gerçekleşiyor.

AZİZ YILDIRIM'LA ERDOĞAN YAN YANA

Uzun süredir Kulüpler Birliği organizasyonlarına katılmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul'da düzenlenen Futbol Zirvesi programına katıldı.


Organizasyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra sahneye çıkan başkanlar arasında Aziz Yıldırım da yer aldı.

Sahneye çıkanlarla muhabbet eden Erdoğan'ın Aziz Yıldırım'la samimi görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan bir ara Aziz Yıldırım'ın koluna girerek diğer kulüp başkanlarıyla sohbet etti. 

ERDOĞAN'IN İSTEĞİYLE DURSUN ÖZBEK VE AZİZ YILDIRIM TOKALAŞTI

Bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Futbol Zirvesi'nde ilginç bir olay yaşandı.Kulüp başkanlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten birbirleriyle tokalaşmalarını istedi. İkili, Cumhurbaşkanı'nın isteğini geri çevirmedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler