Başkan resmen açıkladı! "Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye gitmek isterse saygıyla karşılarız"

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile sözleşmelerinin devam ettiğini söylerken ayrılık ihtimali hakkında da konuştu.

Yayınlanma: 20.03.2017 - 17:06
Abone Ol google-news


Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Futbol Zirvesi'nde NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler:

"Futbol dünyasında olağan konulardan bir tanesi. Vakti zamanı gelince teknik direktör ve futbolcular ayrılabiliyor. Ama şimdilik bir gelişme yok. Bize tarihimizde en güzel ve en böyük başarıyı yaşatan Aykut Hocamızla devam etmek istiyoruz. Başarının istikrarla beraber olacağına inanıyoruz. Ayrılık söz konusu olursa da medenice oturup konuşuruz, bunu kamuoyuna açıklarız. Şu anda bir gelişme yok."

"AYRILMAK İSTERSE ANLAYIŞLA KARŞILARIZ..."

"Aykut Kocaman ayrılmak istiyorum" şeklinde bir istekle gelirse yanıtınız ne olur sorusuna ise Ahmet Şan, "Saygıyla karşılarız. Camiamız da bunu bu şekilde algılar. Bize bu başarıyı yaşattığı için teşekkür ederiz. Ligde iddialı konumdayız. Kupada da final hedefliyoruz." yanıtını verdi.

Sözlerinin sonunda taraftara çağrıda bulunan Şan, "Taraftarlar müsterih olsunlar. Konyaspor büyük bir camia. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler