Galatasaray'da Drogba dönemi bitiyor

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba'nın Galatasaray macerası sona eriyor. Tecrübeli oyuncu Başkan Ünal Aysal'la bir araya gelirken sözleşme konusunda herhangi bir ilerleme kaydedilmedi.

Yayınlanma: 10.05.2014 - 11:13
Abone Ol google-news

Galatasaray'da dün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Kulüpteki geleceği merak edilen Drogba ve Ünal Aysal, Başkan'ın Akmerkez'deki ofisinde bir araya geldi. 1.5 yıl içinde Galatasaray'dan toplam 10 milyon euro alan ve 'Kalacak mı gidecek mi' sorusunun sorulduğu Drogba'nın Aysal ile zirvesinde sözleşme konusu 1 dakika dahi konuşulmadı.

'Trabzon maçında yokum'

Tecrübeli oyuncu ile sağlığı ve gelecek planları hakkında konuşan Aysal, yıldızdan sakatlığı hakkında bilgi aldı. Aysal, Drogba'ya ameliyat olup olmayacağını sordu. Katar'da tedavi gören ve kendisini Dünya Kupası'na hazırlayan Drogba, Aysal'a Dünya Kupası'nda eğer bir sıkıntı hissedersem ameliyat olacağım' dedi. Türkiye Kupası finalini kaçıran Drogba, kritik Trabzonspor maçında da oynayamayacağını belirtti.

Bir görüşme daha olacak

Başkan Aysal'ın geleceği hakkındaki düşüncelerini de sorduğu ve yıldız oyuncunun "Esas önceliğim ailem ve çocuklarımın eğitimi. Ailemle ve çocuklarımla bir arada yaşamamı sağlayacak bir tercih yapacağım. Çocukların eğitimi çok önemli' dediği ve Aysal'ın da sözleşme uzatma konusunda herhangi bir konu açmadığı ortaya çıktı. Kontratının bitimine kısa bir süre kalırken, Drogba ile başkan Ünal Aysal sezon sonunda bir kez daha bir araya gelecek. (Yenişafak)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler