Hükümetten bir 'uyarı' daha: Galatasaray'a yazık ederler

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesiyle ilgili olarak konuştu. Kaynak, "Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

Yayınlanma: 26.03.2017 - 10:07
Abone Ol google-news

<video:707413>

Galatasaray'ın dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç talepleri Genel Kurul üyeleri tarafından reddedilmişti. Ret kararından sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimini 'bu karardan dönün' diyerek uyarmıştı.

GALATASARAY'IN KARARI SONRASI GECE YARISI AÇIKLAMA

ABA ALTINDAN SOPA

Galatasaray'ın verdiği Hakan Şükür ve Arif Erdem kararı hakkında Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan da açıklama geldi. CNN Türk canlı yayınına katılan Veysi Kaynak, Sarı-Kırmızılılara, "Galatasaray'a yazık ederler" diye seslendi.

Galatasaray Genel Kurulu'nda kongre üyesi Kadir Çetinçalı: Onların yanılma hakkı var da...

Veysi Kaynak şunları söyledi:

Karar asla kabul edilemez. İhraç edilenlerin FETÖ ile bağlantısı Hakan Şükür kadar değildir. Hakan Şükür, sembolik isimlerden biri olmuş. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler.

YENİ MÜLTECİ DALGASI

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Aldığımız bilgilere göre İran'da 3 milyon mülteci var, Türkiye'ye hareketlenme içinde. Türkiye'ye gelmeye çalışıyor. Daha çok Afgan mülteciler" dedi.

Aldığımız bilgilere göre İran'da 3 milyon mülteci var, Türkiye'ye hareketlenme içinde. Türkiye'ye gelmeye çalışıyor. Daha çok Afgan mülteciler. Sadece 2016'da Iğdır ve Ağrı'da izinsiz geçiş yapan 30 bin kişi girdi ve işlem yapıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler