Bilic: 'Basit hatalar yapmadık'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic çok gergin bir atmosferde geçen karşılaşmada güzel oyun sergileyen oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Yayınlanma: 11.05.2014 - 23:00
Abone Ol google-news

Elazığspor adına üzgün olduğunu, rakiplerinin var olmak için sahaya çıktığını ancak kendilerinin daha üstün oynadığını dile getiren Bilic, şöyle devam etti:

''Basit hatalar yapmadık, basit pozisyonlar vermedik. Olumsuz tek bir taraf var, gol atmamız gerekirken 2 ve 3 yapmamız gerekirken bunu başaramadık. Bizim kalitemizdeki bir takımın böyle bir oyunda 2. ve 3. golü atması gerekirdi. Elazığspor adına çok üzgünüm. Çok iyi bir teknik direktörleri var. Hepsini takdir ediyorum ama biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Rakip için gerçekten üzgünüm. ''

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da kazandıkları için mutlu olduklarını ve 3 puanı hak ettiklerini belirterek, Elazığspor'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin ise öncelikle şehit anneleri başta olmak üzere herkesin Anneler Günü'nü kutladı.

Kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak Trabzon'dan gelen sonucun kendilerini üzdüğünü kaydeden Zengin, şehri ve insanlarını sevdiği Elazığ'ın gelecek sezon tekrar Süper Lig'de temsil edilmesini diledi.



Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, ''Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık'' dedi.

Saraloğlu, 1-0 kaybettikleri ve küme düştükleri Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı değerlendirmesinin kolay olmadığını, iyi mücadele etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Yakaladıkları birkaç pozisyon olduğunu kaydeden Saraloğlu, şunları söyledi:

''Sadece maçı kaybetmedik, ligden de düştük. Ligden düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm çabalarımız maalesef karşılığını bulmadı. Ligde kalmaya odaklanmıştık. İlk yarıda toplanabilen 13 puan, ikinci yarıda 21 puan aradaki puan farkını kapatmaya yetmedi. Değerlendirmesi zor bir maç. Dileğim en kısa zamanda Elazığspor'un tekrar Süper Lig'e çıkması. Elazığspor'a sahip çıkılması gerekiyor. En kısa sürede Süper Lig mücadelesinin yeniden Elazığ'da verilmesini arzu ediyoruz. Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık.''






Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler