Sneijder'den transfer açıklaması

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 4-1 yendiği karşılaşmada takımının iki golünü atan Hollandalı oyuncu Wesley Snejider, kazanmaları gereken hayati bir maçı en güzel şekilde kazandıklarını söyledi.

Yayınlanma: 12.05.2014 - 10:21
Abone Ol google-news

Sneijder, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor karşısında galip gelmelerine rağmen henüz hiçbir şeyin bitmediğini ifade ederek, "Buraya gelirken ne kadar zor bir maç olacağını biliyorduk. Kazanmamız gereken hayati bir maçtı ve bunu da en güzel şekilde yaptık. Kupa maçında söylemiştim, daha her şey bitmedi. Önümüzde bir hafta daha var, onu da kazanıp en önemli hedeflerimizden biri olan Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmek istiyoruz" dedi.

''G.SARAY'A UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM''

Transfer sezonu açıldığı zaman otomatikman teklifler geleceğini dile getiren Sneijder, "Ancak ben burada olmaktan çok mutluyum. Uzun yıllar burada hizmet etmek istiyorum" dedi.

O SÖZLERE AÇIKLIK GETİRDİ


Hollanda basınına yaptığı iddia edilen, "Trabzonspor'un maçının seyircisiz, kadın ve çocuk taraftarlara oynanacak olması iyi. En azından Kuyt gibi soyunma odasında kalmayacağız" şeklindeki röportaja ilişkin de Sneijder, "Bu ilk defa yaşanan bir olay değil. Daha önce de Hollanda basınına verdiğim demeçler burada çarpıtıldı. Bu sadece Kuyt ile benim aramdaki bir şaka. Ama bunlara alıştım artık çünkü daha önce verdiğim demeçlerde de hep bu tür çarpıtmalar oldu" ifadelerini kullandı.

''ÇIKAN HABERLER ÇOK SAÇMA''

Sneijder, takımda Selçuk İnan ile arasında bir problem çıktığı yönündeki haberlere ilişkin de "Öncelikle çıkan dedikodular çok saçma ve gereksiz. Nereden çıktıkları da çok belli. O yüzden bu dedikodular hakkında konuşmaya gerek yok" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler