Beşiktaş'ın transfer bütçesi belli oldu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, transfere 15 milyon euro bütçe ayırmaya karar verdi.

Yayınlanma: 12.05.2014 - 18:30
Abone Ol google-news

Bir yandan ligi ikinci bitirip yeni sezonda direk olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar Diego Ribas, Bafetimbi Gomis, Danny Miguel gibi isimlerle görüşen siyah beyazlılar, kadrosuna 3 yabancı, 2 de yerli futbolcu katmak istiyor.

Sezon sona ermeden Cenk Tosun ile anlaşan, Diego konusunda büyük aşama kaydeden yönetim kurulu, transfer için 15 milyon euroluk bütçe ayırma kararı aldı. Transfer planlamasında daha çok sezon sonunda serbest kalacak kaliteli isimlere yönelen Beşiktaş yönetimi, bonservis bedeli olmayan futbolcular ile anlaşma sağlamaya çalışacak. Kulübü ile mukavelesi devam eden oyuncular için ise toplam 15 milyon euro harcama kararı alındı.

Bu rakamın, Rubin Kazan ile sözleşmesi devam eden Gökhan Töre'nin bonservisi ve Gomis transferi gerçekleşmemesi durumunda kulübü ile kontratı süren tecrübeli bir forvet oyuncusu için harcanması tahmin ediliyor. (Ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler