Üç büyükler arasında Töre savaşı

Cim Bom, genç oyuncunun 31 Mayıs'ta Beşiktaş'la sözleşmesinin bitmesinin ardından Rubin Kazan'a 5 milyon Euro'luk teklif götürecek.

Yayınlanma: 15.05.2014 - 09:55
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlılar 22 yaşındaki futbolcunun menajeri ile iki kez bir araya geldi. Ama ücrette uzlaşma olmadı...

Sağ kanat arayışlarına hız veren sarı-lacivertliler, Gökhan Töre için 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı

Cim Bom, genç oyuncunun 31 Mayıs'ta Beşiktaş'la sözleşmesinin bitmesinin ardından Rubin Kazan'a 5 milyon Euro'luk teklif götürecek

Bu sezon Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu performans kadar gece kulübünde kurşunlanmasıyla da gündeme gelen Gökhan Töre, üç büyüklerin gözdesi durumunda. Bonservisi Rubin Kazan'da bulunan ve bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcuyla, siyahbeyazlıların yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgileniyor. Genç oyuncunun Rus ekibiyle sözleşmesinde '7.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alıyor. Profesyonel kariyerindeki ilk golünü Beşiktaş formasıyla atan ve bu sezon 29 maçta rakip fileleri 4 kez havalandırıp, 7 de asist yapan Gökhan Töre'nin hangi takımı seçeceği ise merak konusu.



KARTAL 3. GÖRÜŞME İÇİN BEKLİYOR

Menajeri Ahmet Bulut'un "Biz Beşiktaş'la anlaşalım, bonservisini uygun bir fiyata çekeriz" dediği Gökhan Töre, şu ana kadar siyah-beyazlıların kendisine yaptığı teklifleri cevapsız bıraktı. Beşiktaş Yönetimi, menajer Bulut'la iki kez bir araya geldi ancak taraflar yıllık garanti ücret konusunda anlaşmaya varamadı. Kara Kartal'ın, bonservisine 3.5 milyon Euro ayırdığı Gökhan için bir kez daha pazarlık masasına oturması bekleniyor.

FENER İLK TEMASTAN UMUTLU!

Şampiyonluğunu ilan ettikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sağ kanat için Serdar Gürler, Emrah Başsan ve Jimmy Durmaz'dan sonra Gökhan Töre de gündeme geldi. Töre'nin bonservisine 4 milyon Euro ödemeyi göze alan sarı-lacivertlilerin, Ahmet Bulut'la yaptıkları ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. (Sabah)

EN YÜKSEK TEKLİF ASLAN'DAN

G.Saray, ligin ikinci yarısından bu yana Gökhan ile ilgileniyor. İlk hamlesini yapmak için de Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesinin 31 Mayıs'ta sona ermesini bekliyor. Oyuncu ile dirsek temasında bulunan sarı-kırmızılılar, Rubin Kazan'ın kapısını 5 milyon Euro'luk bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler