Trabzonspor'da üç yabancılı idman

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 15.05.2014 - 14:45
Abone Ol google-news

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana izinli Onur Recep Kıvrak ile ülkesine giden Bamba ve Janko katılmadı. Sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Aykut Demir ise salonda çalıştı.

Dünkü çalışmada sakatlığı nedeniyle yer almayan Özer Hurmacı ile tedbir amaçlı katılmayan Brezilyalı Henrique de antrenmanda yer aldı. Takımla çalışmalara başlayan Özer Hurmacı'nın Medical Park Antalyaspor maçında forma giyme olasılığının yüksek olduğu, Aykut Demir'in ise zor olduğu belirtildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Öte yandan, Trabzon Ticaret İlköğretim Okulu ve Mavişehir Anaokulu öğrencileri de antrenmanı ziyaret etti, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Minik öğrenciler, yaptıkları resimleri futbolculara hediye etti.

-Sadece 3 yabancı antrenmanda

Trabzonspor'da ligin son haftası öncesi sadece 3 yabancı oyuncu antrenmanda yer aldı.

Kadro dışı kalan Colman, izinsiz ülkesine giden Malouda ve sözleşmesini feshedilen Zokora'nın yanı sıra forma giyme şansı bulamayarak ülkesine giden Bamba'dan sonra Avusturyalı oyuncu Janko da izin alarak ülkesine gitti.

Bourceanu, Adrian ve Henrique antrenmanda yer alırken, Bosingwa sakatlığı nedeniyle çalışmalarını salonda sürdürdü.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler