Fenerbahçe'den Soma'ya destek tişörtü

Fenerbahçeli futbolcular, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana Soma'ya destek tişörtü ile çıktı.

Yayınlanma: 15.05.2014 - 22:56
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 16 Mayıs Cuma günü Kadir Has Stadı'nda Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Antrenman öncesinde futbolcular; Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için üzerlerinde 'SOMA' yazılı siyah tişörtlerle saygı duruşunda bulundu. Öte yandan Engelliler Haftası dolayısıyla tesislere gelen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkan ve Üyeleri, antrenman öncesinde oyuncularla fotoğraf çektirdiler. Takım kaptanı Emre Belözoğlu'na bir de plaket veren Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Üyeleri, antrenmanı da izledi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçla devam eden antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Tedavi süreçleri devam eden Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan antrenmanda yer almazken, Teknik Heyet tarafından özel izinli olan Volkan Demirel, Bruno Alves, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Caner Erkin ve Mehmet Topal da antrenmana katılmadı.

Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, yarın saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler