Messi El Clasico'yu bitirdi

Avrupa'da haftanın maçında, kazanan Barcelona oldu. Real Madrid ile Barcelona arasındaki El Clasico muhteşem bir mücadeleye sahne oldu ve uzatma dakikalarının son anlarında Messi, Barcelona'ya maçı kazandırdı.

Yayınlanma: 23.04.2017 - 23:44
Abone Ol google-news
 
Santiago Bernabeu'daki karşılaşmada ilk gol Casemiro'dan geldi. Oyun olarak üstün olan Real Madrid, skor üstünlüğünü uzun süre koruyamadı. Messi, 39. dakikada El Clasicolardaki 15. golünü atarak skora dengeyi getirdi. 

2. yarı ise 2 kalecinin resitali şeklinde geçt. Navas ve Ter Stegen inanılmaz kurtarışlara imza attılar. Real'in üstüste kaçırdığı pozisyonların ardından Rakitic, 73. dakikada muhteşem bir golle takımını öne geçirdi. 77. dakikada Ramos atıldı ve Real, 10 kişi kaldı ancak 85. dakikada James ile bir kez daha skora denge getirdi. 

Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken 92. dakikada Messi yine sahneye çıktı. Kariyerinin 500. golüyle Barcelona'ya tarihi galibiyeti getiren isim oldu. Böylece 2 takımın puanı da eşitlenmiş oldu. Bir maçı eksik olan Real Madrid, Celta Vigo ile erteleme maçı oynayacak. 
 

REAL MADRİD - BARCELONA

STAT: 
Bernabeu
SAAT: 21.45

REAL MADRİD: Navas, Carvajal, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema.
 
TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

BARCELONA: Ter Stegen, Pique, Mascherano, Umtiti, Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta, Alba, Messi, Suarez.
 
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Enrique 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler